Bloggen+bloggaren är tillbaka!

Efter en lång och mycket bra sommar så är jag nu tillbaka i Växjö för ytterligare en termin på universitetet! I och med detta så är även bloggen tillbaka och även den har fått en betydligt längre semester än den borde! För egen del så har jag jobbat en hel del hemma i Mjölby men jag har också hunnit med att träna mellan varven! Min knäskada har börjat kännas mycket bättre och de senaste veckorna har jag kunnat träna för fullt ute på fotbollsplan och även spelat några matcher med mitt kära Mjölby i östergötlands division 4 serie! En korsbandsoperation var bokad förra måndagen men eftersom sjukgymnasten avrått mig och mitt knä gör framsteg så skjuter jag upp den tills vidare åtminstone! Jag blev också överskriven till Rydaholm idag så eventuellt och det jag hoppas är att jag kanske får några minuter på plan i den blåvita dressen innan säsongen är över! På tal om Rydaholm så gjorde jag mitt första träning med laget igår och det var fantastiskt kul att träffa alla igen! Väl ute på Kungshall insåg jag snabbt hur mycket jag saknat allt som har med Rydaholms GOIF att göra och hur det än blir med speltid och så vidare under avslutningen så känns det riktigt bra att vara en del av föreningen och laget igen efter det här j-vla skitåret (fotbollsmässigt) för egen del!

Det ligger väl just nu någon slags förbannelse över Kungshall verkar det som och det har varit riktigt tråkig läsning på hemsidan flera gånger. Visst har det varit en och annan snöplig förlust det har jag förstått men det jag pratar om är betydligt tråkigare. 3 korsbandsskador under ett och samma år är förmodligen något slags rekord i Sverige. Jag vet att killarna i laget led med mig när jag skadade mitt knä men jag tror vi led ännu mer när Kenan drabbades. Var själv inte på plats när det hände men är det någon man önskar vara skadefri så är det Kenan som haft så mycket bekymmer under alla år jag känt honom. Dock är jag övertygad om att han kommer hitta tillbaka förr eller senare! Den andra som drabbades var ett nyförvärv från Öster som heter Oliver Nedanovski och det är ingen jag känner personligen. Som jag förstått det är det inte helt säkert att det är korsbandsskada men en allvarlig knäskada rör det sig om hur som helst. Tråkigt för honom och Rydaholm men det är bara hoppas att även han hittar tillbaka till det gröna fältet!

Nog om tråkigheter nu för det mesta känns strålande efter gårdagskvällens träning och detta noterades:

- Ivan Vasilj har återigen Facebook efter 6 månaders vila från sajten. Så för er som tycker han verkar vara en spännande kille kan skicka en vänförfrågan. (Han ska enligt honom själv ha flickvän).

- Ljunggren bygger hus 2 dagar i veckan vilket gjorde bloggaren en aning nervös.

- Sony hade ont någonstans men det var oklart var.

- "Vedde" irriterade sig på att regnet som kom från himlen gjorde att han blev blöt. Håller med honom om att det är en lite tråkig egenskap vatten har.

- "Nesco" var på någon Bosnisk högtid och grillade helstekt gris någonstans i landet och hans son Edwin närvarade också.

- Bloggaren förnedrade Markus i målet med en elegant klacktunnel som hade gjort Messi grön av avund! Markus döck aldrig upp på jobbet på campusbokhandeln imorse vilket förmodligen var en följd av detta.

Imorgon är det träning igen och sedan är det en viktig match mot Berga borta. Om jag hinner så åker jag ut och kollar på matchen och då kommer det en rapport någon gång under söndagen!!


Hoppas ni uppskattar läsningen och på återseende!!

#12

RSS 2.0