Bye bye Rydaholm...För denna gång

Känner mig för jäkla ringrostig vad det gäller bloggandet just nu och vet överhuvudtaget inte om jag kommer få ner någonting vettigt här men jag ska i alla fall göra ett försök! Julen är passerad och det innebär också att fotbollsklubbarna ute i landet börjar sätta igång med träningen på allvar inför den stundande säsongen. Utan att veta säkert så antar jag att detta också gäller Rydaholms GOIF och dess trupp anno 2012! Jag själv kommer inte ingå i denna trupp då jag kommer att avsluta mina studier i Växjö i Januari och flyttar hem till Östergötland för att jobba på en gång. Att jag har fått jobb känns givetvis fantastiskt bra men samtidigt känns det riktigt tråkigt att inte få möjlighet att spela vidare (och blogga vidare) i Rydaholm. Det blev totalt 3 år i Rydaholm varav det sista knappt kan räknas då jag spelade minimalt på grund av min skada. Det har hänt väldigt mycket under dessa 3 säsonger och jag har aldrig trivts så bra i en klubb som jag har gjort hos de blåvita och jag önskar att fler klubbar kunde ta efter det arbete som sker uppe på Kungshall.

Jag har fått ett fantastiskt mottagande redan från min första träning uppe på Kungshall och jag har fått möta många människor som jag har imponerats av. Om Rydaholms GOIF kommer att avancera i seriesystemet i framtiden låter jag vara osagt men jag hoppas för allt i världen att klubben aldrig låter några prestationskrav komma ivägen för den gemenskap och den speciella känsla som finns på Kungshall! Jag vill inte nämna massa namn för då kommer jag att glömma flera stycken men jag beundrar alla som sliter och kämpar ideelt för att klubben ska kunna existera! Som spelare har jag ofta känt att vi aldrig riktigt kunnat ge lika mycket tillbaka till er men jag hoppas att ni förstår hur mycket vi uppskattar ert arbete!

Det som ändå känns tyngst är att lämna spelarna i laget som man lärt känna under en ganska lång tid. Jag kommer givetvis sakna hela laget men det är alltid några som man kommer närmare än andra! Borde inte räkna upp några namn här heller med risk för glömska men gör det ändå! Karlsson, Bengan och Hammarn avverkade jag redan innan förra säsongen så dom får stå tillbaka.  Här kommer några till som jag verkligen kommer sakna efter att jag flyttat OBS!! ingen rangordning;)!

Ivan: Har haft några riktigt bra stunder i växjövimmlet under dessa år men campuskvällen tillhörande falskleg var väl ändå peaken.

Arre: En jävla galning stundtals men jag har sällan tråkigt i hans sällskap. Vi hade fruktansvärt kul den första kvällen i Riga som jag förmodligen aldrig glömmer. (Arre glömde den i samband med den kvällen)

Vedde: Se ovan bortsett från Riga delen. Skön kille och en makalös spelare när han är motiverad och i form. Förmodligen den mest talangfulla spelare jag spelat med.

Pierre: Skulle kunna kallas för galning han med men då gäller det enbart på fotbollsplan. Ger alltid hunda och om "Vedde" är den mest talangfulla jag spelat med så är Pierre den med mest brutal inställning. Hur som helst en suverän kille även utanför planen och vi har många minnesvärda mil i Clion bakom oss.

Jani: Liverpool - fan vilket innebär att han tillsammans med mig är den vettigaste i Rydaholm. Skjuter hårt så in i helvete och är jäkligt skön att ha i laget.

Spahic: Lika lugn utanför planen som på planen och en skön kille.

Joel: Riktig Rydaholmare som varit med sen Rydaholm grundades känns det som trots att han inte ens är 25 fyllda. Ställer alltid upp både för klubben och för andra och sådana killar ska Rydaholms GOIF vara rädda om!

Markus G+L: Hade en fantastisk avslutningsresa i Riga med dessa två även om det var på lite olika sätt. Markus L var sofistikerad med ett glas rött medan Markus G gick på något lite starkare.

Som ni märker blev det några stycken och jag hade kunnat räknat upp varenda spelare jag spelat med i Rydaholm tror jag men det orkar ni inte läsa. Sedan vill jag rikta ett särskilt tack till Frida (Putte likaså), Nesco och Chrille. Det har varit fantastiskt kul att få lära känna dessa och det jobb de gör är ovärderligt! Och till "Spralle": Kan inte påstå att jag spelat på alla landets division 3 anläggningar men Kungshalls matta är den bästa av de jag hunnit med att spela på!

Till sist vill jag bara önska Rydaholms GOIF ett stort lycka till i framtiden och jag kommer sakna allt som har med Rydaholm att göra!



#12





RSS 2.0