Allt att vinna under avslutningen!

Ännu en träningsvecka är avslutad ute i rydet och ännu en match stundar i helgen! Denna gång är det Sillhövda som står för motståndet och om jag inte missminner mig så vann vi bortamötet i våras med 3-2 efter en ganska tuff drabbaning! Sillhövda ligger precis ovanför kvalstrecket och kämpar för sin överlevnad i division 3 och kommer garanterat inte att vika ner sig på lördag!

För den utomstående som tar en titt på tabellen och hittar oss i mitten skulle förmodligen bedöma oss vara i ett ingemansland. Från vårat perspektiv tänker vi dock annorlunda och så länge chansen finns för att knipa andraplatsen i den här tabellen så ska vi göra allt vi kan för att ge oss den möjligheten! Otroligare saker har hänt (se Oskarshamn AIK i sista omgången 2009 på Kungshall) och det är aldrig lätt att känna sig jagad i toppen hur bra spelare och lag man än har, det vet alla som någon gång varit i den situationen!

Vi har två avstängningar inför lördag och det är Ivan x2 som dragit på sig för många gula kort men som så ofta i Rydaholm så har vi riktigt bra fotbollsspelare att slänga in! "Henke" har inte tagit ut någon startelva inför lördag då det finns en eller ett par positioner som inte är glasklara än så länge men truppen ser ut som följer: Markus, Pierre, Björn,Jani,arre, vedde, jonas,edgars, markus G, nermin,erik,edwin, sony och även jag själv vilket känns fantastikst bra!



Ivan Spahic som tar en svängom med Sony?



Ses på lördag klockan 15:00!

#12


Säg din åsikt!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0