En trist lördag för de blåvita...

Ja egentligen finns det ingen anledning att skriva någonting om matchen mot Sillhövda på Kungshall men några rader bör jag väl ändå skriva ner. För alla er som var där och kollade så såg ni att det inte var någonting alls som stämde. Det är sådana dagar ibland, det vet alla som är aktiva inom fotbollen eller som någon gång varit det. Det tekniska stämmer inte, passningarna hamnar till fel adress och skotten går stolpe ut istället för stolpe in. Det må vara hänt men vi visar ingen större vilja att kompensera de tekniska missarna med ett jävla kämpande och slitande på planen utan vi tycker istället synd om oss själva för att det inte blev en dag då allting stämde. Sedan går det alltid säga att våra motståndare slog lång, förstörde rytmen i spelet och hade tur som satte de lägen som de hade men de spelade efter sina resurser och gjorde det riktigt bra. Nu är den matchen historia och nu får vi fokusera på nästa match mot Alstermo på lördag och ta fram den vilja som vi glömde hemma i den senaste matchen!

U-laget åkte i sin tur till Reftele under söndagen och bärgade ytterligare en seger som skrevs till 7-1. Vi borde ha vunnit med det dubbla minst och de blåvita satte förmodligen världsrekord i offsideavblåsningar. Många menar att domarna ofta tjänar mer pengar än de borde men i detta fall så gjorde han definitivt skäl för sina pengar! Målskyttar i matchen mot Reftele var: Ivan Spahic 2, Bloggaren 2, Edgars 1, Edwin 1 samt Philip Gustafsson 1! Det absolut skönaste målet gjorde Spahic som sprang igenom hela Refteles lag och chippade in bollen i mål. Varpå Refteles målvakt blev fly förbannad och skrek till Spahic "Skjut istället din fege jävel!". Varken Spahic eller någon annan brydde sig nämnvärt för innan domaren blåste av hade vi chippat in 2-3 bollar till bakom den ofta övergivna hemmamålvakten.

Igår hade hela truppen träningsfritt och ungefär hälften tog sig då ut till Finnvedsvallen i Värnamo för att kolla på smålandsderbyt mellan Värnamo och Öster. Lagom till avspark öppnade sig himlen och regnet vräkte ner under 90 minuter samtidigt som blåsten inte gjorde det bättre. Vädret smittade nog även av sig på spelet då inget av lagen direkt stod för någon propaganda fotboll. Dock lyckades Öster knipa en uddamålsseger och det var den forne Rydaholmsspelaren Mario Vasilj som sänkte Värnamo i matchen och bloggaren på oddset! Så läser du detta Majje så kan du välja mellan att gå runt med dåligt samvete framöver eller betala mig de dryga 1000 kronorna som du stal ifrån mig igår!


#12

Säg din åsikt!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0