Otroligt stark insats av blåvitt i lördags!

Självklart tror jag alltid på oss inför varje match och hoppas att vi alltid ska kunna leverera vårt bästa spel men efter lördagens drabbning mot Växjö BK var jag ändå förvånad. Vi spelade precis som vi hade snackat om innan matchen från början till slut och det gör vi i en match som inte betyder någonting rent tabellmässigt! Mina förväntningar innan matchen var att BK skulle försöka spela på gränsen till brutalt, kämpa för sitt liv och slå långbollar på Torparängens leråker. Det enda som stämde in på den förhandsanalysen var att de slog långbollar. För den oinsatte som stod  vid sidan av planen så hade den aldrig kunnat lista ut vilket lag som slogs för sin existens i division 3 och jag blev förvånad över hur tafatta och ointresserade våra motståndare såg ut! Vi var i ett liknande läge förra säsongen då vi åkte till Älmeboda i den näst sista omgången och i stort sett var tvungna att vinna och lyckades då göra den bästa insatsen för året. Tror att det enbart handlar om att ha rätt karaktärer i laget vilket vi visade att vi hade då och det visade vi även upp i lördagens match! BK däremot har en chans till att visa om det finns någon karaktär i det laget i den sista omgången på lördag borta mot Alstermo men även om de vinner den så står deras hopp trots allt till Rydaholm...

Vi möter Saxemara i den sista matchen för säsongen på Kungshall. Ett Saxemara som piskade Sillhövda med 3-1 i lördagens omgång och som vann över oss i seriepremiären på Brunnsvallen tidigare i år. Saxemara klev förbi Växjö BK i och med den senaste segern och kravlade sig upp på kvalplatsen och säkrar förmodligen densamma vid oavgjort mot Rydaholm i den sista omgången då de har betydligt bättre målskillnad.

Att rivaliteten mellan Växjö BK och Rydaholm är större än den mellan Rydaholm och Saxemara (inget större fan av dom heller) har väl inte undgått någon men det är absolut ingenting som kommer spela någon roll i den här sista matchen. Vi kommer kämpa och slita precis som vi gjorde i lördagens match mot Växjö BK, det är vi skyldiga alla andra lag i serien och det förväntar vi oss att alla andra skulle göra i samma situation!

Däremot hoppas jag att Växjö BK är väl medvetna om att det är de själva som försatt sig i den situationen som de nu befinner sig i och ingen skugga ska falla över Rydaholm vid ett negativt resultat för vår del på lördag!

Nu laddar vi alla för att den här säsongen ska avslutas på ett skönt sett för alla blåvita spelare/ledare/publik och allt annat skönt folk som har med Rydaholms GOIF att göra!!


#12


Säg din åsikt!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0